Διπλωμάτες και διοικητικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στις πρεσβείες και τα προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τις περικοπές στους μισθούς τους (40-50%) και των λειτουργικών δαπανών, αλλά και την καχυποψία των τοπικών παραγόντων, όπως διαβάζουμε στα Νέα.Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στις αρχές Ιανουαρίου όταν διπλωμάτες και υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό ενημερώθηκαν ότι η μισθοδοσία τους, η οποία καταβάλλεται ανά δίμηνο, θα καθυστερήσει έξι εβδομάδες λόγω λάθους της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.Είναι δηλαδή απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο και η μισθοδοσία τους δνε αναμένεται πριν από τις 24 Φεβρουαρίου.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
28 λεπτά πριν
Δεκάδες τρακτέρ στο κέντρο της Καλαμάτας – Στο μπλόκο της Θουρίας τα Χριστούγεννα οι αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ
19 λεπτά πριν
Αριθμολογία: Οι άνθρωποι με αυτές τις 4 ημερομηνίες γέννησης, διαθέτουν ένα σπάνιο χάρισμα -«Διαβάζουν τις ψυχές των άλλων»
29 δευτερόλεπτα πριν
Συναγερμός στην Τουρκία: Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος – Πληροφορίες ότι μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου της Λιβύης
8 λεπτά πριν
Σίβερτ Μπάκεν: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε ο Νορβηγός πρωταθλητής Ευρώπης στο δίαθλο
ENIKOS NETWORK
Πώς μας επηρεάζει η Χριστουγεννιάτικη μουσική; Τι μπορεί να σημαίνει αν δεν σας αρέσει