Αγρότες: Αποκλεισμένο μέχρι τις 10 το βράδυ το τελωνείο Ευζώνων – Ενισχύθηκε το μπλόκο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με αμείωτη ένταση, διαμηνύοντας ότι δεν θα υποχωρήσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
  • Αποφασίστηκε ο οκτάωρος αποκλεισμός του τελωνείου Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, μέχρι τις 10 το βράδυ.
  • Το αγροτικό μπλόκο ενισχύθηκε με αγρότες από τον νομό Κιλκίς, ενώ έχει στηθεί από την 1η Δεκεμβρίου από αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου Παιονίας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι διαμηνύουν ότι δεν θα υποχωρήσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο στο τελωνείο των Ευζώνων αποφάσισαν να προχωρήσουν στον οκτάωρο αποκλεισμό του. Συγκεκριμένα, θα αποκλειστεί το τελωνείο, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, μέχρι και τις 10 το βράδυ. Σημειώνεται ότι το μπλόκο ενισχύθηκε και με αγρότες από τον νομό Κιλκίς.

Το αγροτικό μπλόκο στους Ευζώνους στήθηκε από αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου Παιονίας την 1η Δεκεμβρίου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες στο σημείο έφτασαν και αγρότες από τα Γιαννιτσά Πέλλας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.