Έκαναν πικ-νικ σε αρχαιολογικό χώρο – ΦΩΤΟ

Μία προσβλητική εικόνα παρατηρήθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο Φράγμα του Αποσελέμη εντός του αρχαιολογικού χώρου, στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί που οι αρχαιολογικές εργασίες συνεχίζονται.

Στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του flashnews.gr, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία, μαζί με τα παιδιά τους, δύο οικογένειες έκαναν πικ-νικ δίπλα στα αρχαία ευρήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το flashnews.gr, ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία υποστηρίζει πως ο ίδιος επισκέφθηκε το φράγμα του Αποσελέμη την Πρωτομαγιά και είδε τις δύο οικογένειες που είχαν στήσει ένα τραπέζι, καρέκλες, ψησταριά και τέντα δίπλα στα αρχαία. Μάλιστα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, για να στηρίξουν την ομπρέλα χρησιμοποίησαν μέρος από τον αρχαίο τοίχο.

Όταν τους έκανε μία ευγενική παράκληση για να σεβαστούν τον χώρο και να προσπαθήσουν να μην τον επηρεάσουν περαιτέρω, τα μέλη των οικογενειών, όχι μόνο δεν έδειξαν να αντιλαμβάνονται το λάθος τους, αλλά απεναντίας εξαπέλυσαν επίθεση λέγοντάς του μάλιστα «να σηκωθεί να φύγει!».

Αξίζει να σημειωθεί πως για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, ωστόσο δεν πρόφτασε να παρέμβει, καθώς οι συγκεκριμένες οικογένειες είχαν αποχωρήσει.

Πηγή: flashnews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Παρατημένη η Αμφίπολη – ΦΩΤΟ

Φρίκη στην Κορινθία – Βρήκαν 8 νεκρά άλογα με τραύματα από σφαίρες – ΦΩΤΟ

Ομολόγησε ο παιδοκτόνος. Τεμάχισε την 4χρονη Άννυ – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ