Τροχαίο ατύχημα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Λαύριο είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
  • Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βγήκε από το αυτοκίνητο με μικρές αμυχές και κάλεσε βοήθεια.
  • Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Λαύριο είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Αθηνών- Σουνίου και ενώ η πολιτικός οδηγούσε μόνη της το βουλευτικό αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός δρόμου και προς στιγμήν να ντεραπάρει σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ευτυχώς βγήκε από το αυτοκίνητο με μικρές αμυχές και κάλεσε βοήθεια με το κινητό της τηλέφωνο.

Στο σημείο έσπευσε το πλήρωμα περιπολικού της Αστυνομίας, το οποίο παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια στην κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία όμως, δεν έκρινε αναγκαία τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με κάποιο ασθενοφόρο καθώς δεν είχε τραυματιστεί.

Είναι άγνωστο εάν το τροχαίο ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιμετώπισε κάποιο εμπόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό να βγει από τον δρόμο και να ντεραπάρει.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.