Την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έκανε δεκτή τροπολογία που είχαν καταθέσει για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα μικρά νησιά που έχουν έως 300 κατοίκους.
Την τροπολογία είχαν καταθέσει οι βουλετές του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός, Φ. Βάκη, Δ. Γάκης, Ν. Μανιός, Α. Μιχαηλίδης, Γ. Πάλλης, Κ. Παυλίδης, Ν. Σαντορινιός, Δ, Σεβαστάκης, Α. Συρίγος και Ν. Συρμαλένιος.
Ο υπουργός Οικονομικών αρκέστηκε να εκφράσει τη θετική προσέγγιση του υπουργείου. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Καματερός φάνηκε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο και να λέει «τι θα πω εγώ τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους;».
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου εξέδωσαν κοινή δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι η πρότασή τους έγινε δεκτή και σύντομα θα έρθει για νομοθέτηση.
Kiowa Warriors: Πώς άλλαξαν τους συσχετισμούς οι «Ινδιάνοι του Αιγαίου» – Η συνεργασία με drones
Πακιστάν: Κήρυξε «ανοιχτό πόλεμο» στο Αφγανιστάν έπειτα από εκατέρωθεν επιθέσεις – Εκατόμβη νεκρών στα σύνορα
«Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή: Μετωπική Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για την ενεργειακή ακρίβεια
Το Όρος Αραράτ και η Κιβωτός του Νώε: Τρεις θρησκείες, ένα βουνό και η αιώνια αναζήτηση νοήματος
Πακιστάν: Κήρυξε «ανοιχτό πόλεμο» στο Αφγανιστάν έπειτα από εκατέρωθεν επιθέσεις – Εκατόμβη νεκρών στα σύνορα
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
ENIKOS NETWORK
Διαδικτυακό challenge ωθεί τους νέους στην υπερβολική κατανάλωση παυσίπονων – Συναγερμός στην Ευρώπη