Για την κατάρα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, μίλησε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».
Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης, μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής είπε χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας, όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».
«Ο κ. Αμβρόσιος είναι Μητροπολίτης και δημόσιος λειτουργός και υπάλληλος, εκτός των άλλων. Δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι και να διασύρει την Εκκλησία. Και η επίσημη Εκκλησία, η διοίκηση της Εκκλησίας, οφείλει να βάλει φραγμό, διότι αυτές οι συμπεριφορές διασύρουν την Εκκλησία και σκανδαλίζουν τους πιστούς» είπε ο Νίκος Φίλης.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε επίσης:
Η “κατάρα” του Αμβρόσιου στον Φίλη για τα θρησκευτικά – Άναυδοι έμειναν όσοι τον άκουσαν
Τσίπρας: Γραβάτα μετά τις 24 Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ
Κόντρα Κατρούγκαλου – Κουμουτσάκου “στον ενικό” για το Eurogroup – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Κατρούγκαλος “στον ενικό”: Έτσι θα λειτουργεί ο “κόφτης” – ΒΙΝΤΕΟ
Πόλεμος Ευρώπης – Ρωσίας: Ποιες χώρες ανησυχούν – Μέχρι πού φτάνουν οι αυτοκρατορικές φιλοδοξίες του Πούτιν;
Προκαλεί το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας: Η προσέγγιση της Ελλάδας ευθύνεται για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο
Ύπνος: Το μοτίβο που μπορεί να προμηνύει κίνδυνο για τη νόσο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μελέτη
ENIKOS NETWORK
Ειδικός στο σεξ αποκαλύπτει τα πέντε λάθη που κάνουν τα ζευγάρια τις γιορτές – Κάντε το τεστ για να δείτε αν κινδυνεύετε