Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Από το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του, Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«…Ο κος Τσοχατζόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου έγινε εκτενής αναφορά, χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των Αρχηγών των κομμάτων στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, δικάζεται αυτή τη στιγμή από το Δικαστήριο Κακουργημάτων της Αθήνας, σε δεύτερο βαθμό. Μέχρις ότου λοιπόν, εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση, επί της κατηγορίας που τον βαραίνει, τεκμαίρεται ότι είναι αθώος, με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάθε άλλη συμπεριφορά υποβαθμίζει το ρόλο του Δικαστηρίου και είναι ασύμβατη με τους κανόνες δικαίου…».
Διαβάστε επίσης
Ο Οικονόμου στον Καμμένο: Ψάξτε δίπλα σας για τα “αριστερά χέρια” του Τσοχατζόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ
Ο διάλογος του Καμμένου με τον Οικονόμου για τον Τσοχατζόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ
Γεννηματά: Οι διεφθαρμένοι Πασόκοι βγαίνουν… γνήσιοι αριστεροί – ΒΙΝΤΕΟ
Δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης Λόρας: «Έφυγε γιατί δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και δε θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα»
Κώστας Γρεβενίτης: Νέα στοιχεία στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία στη Λακωνία – «Ήταν λίγο ιδιόρρυθμος»
Πέθανε ο θρύλος του ροκ εν ρολ Νιλ Σεντάκα
ENIKOS NETWORK
Οι 8 φράσεις που χρησιμοποιούν όσοι έχουν class