Παπακώστα: Αυτό που είπα για τον Άδωνι ήταν απλώς η γνώμη μου – ΒΙΝΤΕΟ

Σε «καρατόμηση» της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της Αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αιτία ήταν η απάντηση της στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Realnews και η προτροπή της να αποχωρήσει άμεσα από την αντιπροεδρία της ΝΔ. «Η εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις, η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: Να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κύριο Βορίδη και τον κύριο Λοβέρδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης με την κα. Παπακώστα να απαντά μέσω Facebook.

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του… επειδή όμως πιστεύρει ότι, ως αντιπρόεδρος βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο… έως ότου κλείσει η Εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί από τον θεσμό. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική του αναφορά… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης, στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπακώστα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε κατά την παραμονή του για το Πάσχα στην Τήνο και με το που επέστρεψε στην Αθήνα έδωσε εντολή αντικατάστασης της κα. Παπακώστα από τον Ιάσωνα Φωτήλα.

Η κ. Παπακώστα απάντησε στην αντικατάστασή της μέσω Facebook , ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ: «Είναι απλώς η γνώμη μου η οποία δεν διατυπώθηκε ούτε σε εφημερίδες ούτε σε συνεντεύξεις. Διατυπώθηκε ερωτώμενη από τους φίλους μου και μάλιστα ανησύχησα γιατί είπα…μεγάλη μέρα χριστιανοσύνης, τι συμβαίνει..». Ωστόσο, είπε ότι δεν αμφισβητεί τις επιλογές που κάνει ο αρχηγός του κόμματος.

Να θυμίσουμε πως η κα. Παπακώστα είχε διαφοροποιηθεί δημόσια και πριν από περίπου 1,5 μήνα, όταν σε δηλώσεις της στην καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις» είχε ταχθεί κατά των πρόωρων εκλογών.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ