Eurovision 2022: Έλαμψε η Ανδρομάχη με το «Ela»

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ανδρομάχης για την Κύπρο στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022 που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η νεαρή τραγουδίστρια διεκδικεί ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στην 9η θέση με το «Ela». Ερμήνευσε το τραγούδι μέσα σε ένα κοχύλι σαν μια άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη. Το σκηνικό με το κοχύλι- το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Eurovision 2022- άλλαζε χρώματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της Ανδρομάχης. Λίγο πριν το πρώτο ρεφρέν του “Ela”, στη σκηνή εμφανίστηκαν δύο χορεύτριες με αέρινα φορέματα.

Η Ανδρομάχη έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Eurovision 2022: Δείτε εικόνες και βίντεο από την εξαιρετική εμφάνιση της Ανδρομάχης

Ανδρομάχη Κύπρος Eurovision Ανδρομάχη Κύπρος Eurovision Ανδρομάχη Κύπρος Eurovision Ανδρομάχη Κύπρος Eurovision

 

 

Το «Ela» αποτελεί σύνθεση μιας ομάδας παγκοσμίως διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou κι απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Το σκηνικό αποτέλεσμα της φετινής συμμετοχής της Κύπρου έχουν επιμεληθεί ο Marvin Dietmann κι ο Dan Shipton, δύο διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές. Το ιδιαίτερα κομψό ρούχο της Ανδρομάχης για την Eurovision 2022, το οποίο είναι σε nude και μπεζ αποχρώσεις, είναι μια δημιουργία του γνωστού σε όλους σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη ενώ η χορογράφος της συμμετοχής είναι, η Νεφέλη Θεοδότου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ