Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται την Πρωταπριλιά με καλεσμένο τον Χρήστο Μάστορα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.
  • Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα βρεθεί ο Χρήστος Μάστορας, έτοιμος να πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά με τα τραγούδια του.
  • Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει για να ενώσει τη φωνή του με πολίτες και να αναδείξει την άλλη πλευρά της επικαιρότητας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει τη σάτιρα ξανά στη μικρή οθόνη την Τετάρτη 1η Απριλίου, στις 21:00.

O δημιουργός της εκπομπής επιστρέφει προκειμένου να ενώσει τη φωνή του με πολίτες που μοιράζονται με εκείνον, κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Εν μέσω ακατάσχετης βοής απόψεων στη μικρή οθόνη, ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει το σταθερό, ουσιαστικό τηλεοπτικό ραντεβού που αναδεικνύει την άλλη πλευρά της επικαιρότητας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα βρεθεί ο Χρήστος Μάστορας, έτοιμος να πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά και να συνεπάρει τους θεατές στην πλατεία, αλλά και το κοινό από το σπίτι, με τα τραγούδια του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα συνεχίσει να αναζητά τα πιο ανατρεπτικά βίντεο και τις προσωπικότητες που ξεχωρίζουν από την επικαιρότητα, δίνοντας πάντα χώρο στους αληθινούς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας: εκείνους που το «Τσαντίρι» συναντά παραδοσιακά στις λαϊκές αγορές.

Η σάτιρα έχει πλέον τηλεοπτικό σπίτι και αυτό είναι στο MEGA. Το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 21:00.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.