Η μεγάλη επιστροφή της Σελίν Ντιόν είναι γεγονός – Ανακοίνωσε δέκα συναυλίες το φθινόπωρο στο Παρίσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα 30/3, μέρα των γενεθλίων της, την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη μουσική σκηνή με 10 προγραμματισμένες συναυλίες στο Παρίσι, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.
  • Η διάσημη τραγουδίστρια είχε αναστείλει την καριέρα της το 2022 λόγω του «συνδρόμου του Δύσκαμπτου Ανθρώπου», κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση μετά από δύο χρόνια σιωπής το 2024 στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Τα εισιτήρια για προπώληση θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Απριλίου, ενώ η γενική πώληση ξεκινά στις 10 Απριλίου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα 30/3, μέρα των γενεθλίων της, την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη μουσική σκηνή το φθινόπωρο με 10 προγραμματισμένες συναυλίες στο Παρίσι, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Είχε προηγηθεί μια καμπάνια διαφημίσεων στους δρόμους του Παρισιού, η οποία είχε ενισχύσει τις φήμες ότι η γαλλόφωνη Καναδή σταρ, γνωστή για τις δυνατές μπαλάντες της, θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

«Φέτος, θα λάβω το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Θα έχω την ευκαιρία να έρθω να σας δω και να τραγουδήσω για εσάς ξανά στο Παρίσι ξεκινώντας αυτό το φθινόπωρο, τον Σεπτέμβριο», δήλωσε η Ντιόν, η οποία έκλεισε τα 58 της χρόνια τη Δευτέρα, σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 2.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η ανακοίνωση της συνοδεύτηκε ταυτόχρονα από εντυπωσιακή φωτεινή προβολή στον πύργο του Άιφελ. Τα εισιτήρια για προπώληση θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Απριλίου, ενώ η γενική πώληση ξεκινά στις 10 Απριλίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που ανέβηκε στη διεθνή κορυφή των charts τη δεκαετία του 1990 με το τραγούδι «My Heart Will Go On», το κύριο θέμα της κινηματογραφικής επιτυχίας «Τιτανικός», είχε αναστείλει προσωρινά την καριέρα της το 2022 για ιατρικούς λόγους, δηλώνοντας τότε ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική πάθηση που ονομάζεται «σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff-Person Syndrome), η οποία προκαλεί σοβαρές μυϊκές σπασμούς και την είχε καθιστά ανίκανη να τραγουδήσει.

Η διάγνωση την οδήγησε αρχικά να αναβάλει και στη συνέχεια να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της «Courage World Tour».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Ως μία από τις πλέον επικερδείς καλλιτέχνιδες παγκοσμίως από τις πωλήσεις άλμπουμ και τα έσοδα συναυλιών, η Ντιόν είχε πραγματοποιήσει δύο σταθερές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, από το 2003 έως το 2007 και από το 2011 έως το 2019, τα οποία εκείνη την περίοδο θεωρούνταν οι πιο επικερδείς εμφανίσεις ποτέ.

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2024 στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ερμηνεύοντας το «Hymne à l’amour» της Εντίθ Πιαφ, προκαλώντας φήμες ότι ενδεχομένως θα επιστρέψει ξανά σε μεγάλα στάδια σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.