Το καυτό παρασκήνιο της ταινίας “The Notebook”

Το καυτό παρασκήνιο της ταινίας “The Notebook”

 

Πικάντικες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο των γυρισμάτων της δημοφιλούς ταινίας The Notebook δέκα χρόνια μετά την προβολή της στους κινηματογράφους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αν και οι πρωταγωνιστές, Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, έπαιζαν τους εραστές στην ταινία και μετά ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια, ο σκηνοθέτης Νικ Κασσαβέτης αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τσακώνονταν συνεχώς. 

Σε συνέντευξή του στο VH1, ο Νικ Κασσαβέτης περιγράφει ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, μεταφέροντας τι του είπε ο Ράιαν Γκόσλινγκ: “Μπορείς την (ΜακΆνταμς) πάρεις από εδώ και να φέρεις μια άλλη ηθοποιό;” Ο ίδιος όπως λέει απόρησε όμως ο σταρ του Χόλιγουντ συνέχισε:  “Δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω μαζί της“.

Ο σκηνοθέτης εξηγεί και πως συνέβαλε στο να τα βρει το ζευγάρι: Πήγαμε σε ένα δωμάτιο με έναν παραγωγό. Άρχισαν να ουρλιάζει και να φωνάζει ο ένας στον άλλο“.  Βγήκα έξω από το δωμάτιο. Τότε κάπνιζα. Κάπνισα λοιπόν ένα τσιγάρο και βγήκαν όλοι έξω λέγοντας Εντάξει, ας το κάνουμε’.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πράγματα έγιναν καλύτερα και τα γυρίσματα μπορεί να μην κύλησαν τελείως ομαλά, αλλά τουλάχιστον κύλησαν πιο ομαλά…

Οι Γκόσλινγκ και ΜακΆνταμς ήταν ζευγάρι από το 2005 έως το 2007 , ενώ υπήρξε μια σύντομη επανασύνδεση το 2008.

Ο Γκόσλινγκ το 2007, σε μια συνέντευξή του, ευχαριστούσε το Θεό που τον αξίωσε να παίξει στην συγκεκριμένη ταινία, γιατί όπως είχε δηλώσει γνώρισε μια από τις μεγάλες αγάπες της ζωής του. Μάλιστα, είχε πει ότι η ιστορία τους ήταν πιο ρομαντική από την ιστορία των πρωταγωνιστών του The Notebook.

 


Πηγή:usmagazine.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ