Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη – Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες

Πυροβολισμοί έπεσαν σε σταθμό μετρό στην περιοχή του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, όπου αρκετοί άνθρωποι φέρεται να τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, στο σημείο εντοπίστηκαν αρκετοί εκρηκτικοί μηχανισμοί. Το σημείο έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για φωτιά στον σταθμό της 36th Street και 4ης Λεωφόρου, που εξυπηρετεί τις γραμμές D, N και R στο Sunset Park. Στο σημείο εντόπισαν αρκετούς τραυματίες από πυροβολισμούς. Δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Επίσης, το NBC New York έκανε αναφορά για έναν ύποπτο αλλά δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες. Πηγές της Αστυνομίας είπαν ότι ένας άνδρας ντυμένος με ρούχα υπαλλήλου του μετρό πέταξε ενός είδους μηχανισμό και άνοιξε πυρ. Κάποιοι από τους τραυματισμένους πήδηξαν να μπουν σε άλλο συρμό για να διαφύγουν.

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκη προειδοποίησε τους επιβάτες να αποφεύγουν την περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διασώστες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ