ΗΠΑ: Έναν 62χρονο αναζητούν οι Αρχές για την επίθεση στο μετρό του Μπρούκλιν – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Tα στοιχεία και τη φωτογραφία του 62χρονου ο οποίος για την ώρα θεωρείται «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την επίθεση στο Μετρό του Μπρούκλιν στις ΗΠΑ το πρωί της Τρίτης που άφησε πίσω της 29 τραυματίες – ορισμένοι εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση – έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Φρανκ Τζέιμς για τον οποίο η αστυνομία αναζητά περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία καθώς ο δράστης της επίθεσης στο Μετρό της Νέας Υόρκης παραμένει ασύλληπτος.

ΗΠΑ-μετρό- επίθεση

Κατά πληροφορίες ο 62χρονος Τζέιμς είχε νοικιάσει ένα φορτηγάκι στην Φιλαδέλφεια τα κλειδιά του οποίου εντοπίστηκαν στο σημείο της επίθεσης.

Ο Τζέιμς φαίνεται να έχει δημοσιεύσει δεκάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια — με μακροσκελείς ατάκες στις οποίες εξέφραζε μια σειρά από σκληρά φανατικές απόψεις και, πιο πρόσφατα, επέκρινε τις πολιτικές του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη και αποκάλυψε ότι οι κάμερες παρακολούθησης στον σταθμό του μετρό Sunset Park δεν λειτουργούσαν τη στιγμή της επίθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ