Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η Μαλία, η μεγαλύτερη κόρη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, η οποία κάνει διακοπές στο νοτιοδυτικό Μεξικό που σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 7,6 ρίχτερ νωρίτερα, είναι “σώα και ασφαλής”. “Μετά τον σημερινό σεισμό μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μαλία Ομπάμα είναι σώα και ασφαλής και δεν βρέθηκε ποτέ σε κίνδυνο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Κριστίνα Σάκε, διευθύντρια επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα. Να σημειωθεί ότι περισσότερες από 500 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταρρεύσει σε πολλές πόλεις κοντά στο επίκεντρο του ισχυρού σεισμού των 7,6 βαθμών που έπληξε νωρίτερα το νοτιοδυτικό Μεξικό, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Γκερέρο.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
50 λεπτά πριν
Σίδνεϊ: Δεύτερος ήρωας κλωτσάει το όπλο του δράστη πριν τον πυροβολήσουν οι αστυνομικοί και τον χτυπήσουν πολίτες κατά λάθος
39 δευτερόλεπτα πριν
Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός 2025, Μια εθνική υπόθεση!» – «Ο Θαλάσσιος Πυλώνας ως Ενιαία Στρατηγική: Συνέργειες σε Λιμάνια, Μαρίνες, Ακτοπλοΐα, Κρουαζιέρα και Yachting».
ENIKOS NETWORK
Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια μετά από μαχαίρωμα μέσα σε γυμνάσιο της Αθήνας