Γιάννης Βούρος: «Έχω βιώσει αποτυχίες – Έλεγα να μην καθαρίζουν από την τρίτη σειρά και μετά, αφού δεν πατούσε άνθρωπος»

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ήταν το πρωί της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Βούρος. Ο καταξιωμένος ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για τις αποτυχίες που έχει βιώσει στη διάρκεια της μεγάλης πορείας του στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σε ορισμένες περιπτώσεις έλεγε στις καθαρίστριες στο θέατρο να μην καθαρίζουν από την τρίτη σειρά και μετά, αφού δεν είχαν κόσμο.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο Γιάννης Βούρος εξήγησε πως: «Έχω βιώσει αποτυχίες, εννοείται. Αποτυχία στο επίπεδο να έχεις λίγους θεατές, μπορεί να συμβεί. Έλεγα στις καθαρίστριες: “Από την τρίτη σειρά και μετά μην καθαρίζετε τα καθίσματα, έτσι κι αλλιώς δεν πατάει άνθρωπος”».

«Μπορεί έχεις την καλύτερη συνταγή και να μην πετύχει η μαγειρική»

Συνεχίζοντας, ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε ότι: «Μπορεί έχεις την καλύτερη συνταγή και να μην πετύχει η μαγειρική! Μπορεί να μην συνάδει το έργο με την εποχή του. Μπορεί να μην ενδιαφέρει το θέμα ή μπορεί να έχεις ένα εξαιρετικό θέμα και η υλοποίησή του να είναι τραγική.

Άμα συμβούν όλα μαζί, ούτε να κάτσει η χημεία των πρωταγωνιστών, ούτε το θέμα να συνάδει με την εποχή, πας και κάνεις μία τρανταχτή αποτυχία».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.