Σπύρος Σούλης – «Extreme makeover – Home edition»: Ένα βήμα πριν ξεκινήσει η ολική ανακαίνιση του πρώτου σπιτιού

Σύνοψη από το

  • Ο Σπύρος Σούλης και το «Extreme makeover – Home edition» βρίσκονται ένα βήμα πριν ξεκινήσουν την ολική ανακαίνιση του πρώτου σπιτιού, παρά τις φήμες περί «παγώματος» της παραγωγής.
  • Η πρεμιέρα του απαιτητικού προγράμματος αναμένεται να γίνει μέσα στην τρέχουσα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες.
  • Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να βγουν στον αέρα δύο-τρία επεισόδια φέτος, ενώ για τις ανάγκες του «extreme» makeover θα χρησιμοποιηθούν μπουλντόζες για να ρίξουν τοίχους.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Ολοταχώς για… γκρέμισμα των πρώτων τοίχων βρίσκονται ο Σπύρος Σούλης και το «Extreme makeover – Home edition», σύμφωνα με τη Reallife.

Παρότι υπήρξαν φήμες ότι η παραγωγή του απαιτητικού προγράμματος έχει «παγώσει», στην πραγματικότητα το «Extreme makeover» βρίσκεται ένα βήμα πριν ξεκινήσει την ολική ανακαίνιση του πρώτου σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπ. Σούλης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να βγουν στον αέρα δύο-τρία επεισόδια στη φετινή σεζόν και τα υπόλοιπα την επόμενη. Για τις ανάγκες του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν μπουλντόζες για να ρίξουν τοίχους, καθώς το makeover θα είναι, όπως λέει και ο τίτλος, extreme.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK