Γρεβενά: Διακοπή ρεύματος στο Περιβόλι λόγω κατολίσθησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σε κατολίσθηση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, επί της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Βωβούσας – Ιωαννίνων, οφείλεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Περιβόλι Γρεβενών.
  • Από την κατολίσθηση βράχου και δένδρων καταστράφηκαν στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου.
  • Η αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και του δρόμου αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε κατολίσθηση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, επί της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Βωβούσας – Ιωαννίνων, οφείλεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Περιβόλι Γρεβενών.

Από την κατολίσθηση βράχου και δένδρων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα greveniotis.gr καταστράφηκαν στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου. Η αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και του δρόμου αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.