Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης

Σύνοψη από το

  • Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (07/12) στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω επίθεσης με μολότοφ.
  • Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.
  • Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 20:00, όταν ομάδα ανδρών πλησίασε το τμήμα και εκτόξευσε μολότοφ.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (07/12) στην ΕΛ.ΑΣ., όταν άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 20:00, ομάδα ανδρών πλησίασε το αστυνομικό τμήμα επί της οδού και εκτόξευσε επτά βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν φθορές σε ένα όχημα της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν προς την Πλατεία Κυψέλης, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε 14 προσαγωγές. Λίγο αργότερα, ξέσπασε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην Δροσοπούλου, που φαίνεται να σχετίζεται με την επίθεση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK