Σάλος με καθηγήτρια στη Βρετανία – Φίλησε μαθητή μέσα σε τρένο – ΦΩΤΟ

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που 30χρονη καθηγήτρια σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο της Βρετανίας φιλά παθιασμένα μαθητή που ήταν 17 ή 18 χρονών.Η Ρέιτσελ Κλιντ ήταν βοηθός διευθυντή στο ιδιωτικό σχολείο Μέρκαντ Τέιλορ, στο Κρόσμπι του Μέρσεϊσάιντ, όπου οι γονείς πληρώνουν δίδακτρα 11.000 λίρες τον χρόνο.

Η καθηγήτρια απεικονίζεται να φιλιέται με τον ανήλικο μαθητή σε βίντεο που έκανε τον γύρο του σχολείου. Όταν αυτό δημοσιοποιήθηκε η 30χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και στη συνέχεια σε υποχρεωτική άδεια ώσπου να ολοκληρωθεί η πειθαρχική έρευνα που οδήγησε στην απόλυσή της.

Ωστόσο, δεν διεγράφη από τα μητρώα των εκπαιδευτών και θα συνεχίσει να εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η επιτροπή που ερεύνησε την υπόθεσή της απεφάνθη ότι οι πράξεις της δεν ήταν σεξουαλικής φύσεως αν και η Κλιντ που σχεδόν ανέβηκε στην αγκαλιά του εφήβου για να τον φιλήσει παραδέχτηκε πως ήταν. Σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής, οι πράξεις της καθηγήτριας δεν είχαν κίνητρο το σεξ αλλά σύμφωνα με τις αποδείξεις επρόκειτο για ένα αυθόρμητο φιλί που δεν οδήγησε σε σεξουαλική επαφή. Η Ρέιτσελ Κλιντ απολύθηκε από το σχολείο τον Απρίλιο του 2018 καθώς δεν ανταποκρινόταν στα υψηλά στάνταρ του ιδιωτικού σχολείου για τους καθηγητές του. ‘

Πάντως, όπως ειπώθηκε, δεν υπήρχε φλερτ ανάμεσά τους, δεν υπήρξε οποιαδήποτε προσωπική επαφή ή κάτι που να υποδεικνύει την ύπαρξη σχέσης ή άλλου είδους επικοινωνία ανάμεσά τους. Η καθηγήτρια είχε καταναλώσει αλκοόλ όπως και τα άλλα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού σε εκδήλωση που είχε διοργανωθεί στο σχολείο και έτσι θεωρήθηκε ότι ήταν μία εσφαλμένη κίνηση από τη γυναίκα που είχε μεθύσει καθώς ήπιε με άδειο στομάχι. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος της και ακόμη περισσότερο ότι δεν είχε ενημερώσει για την αστοχία της τη διεύθυνση του σχολείου εβδομάδες μετά το περιστατικό.

Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της εκλιπαρώντας να μην της στερήσουν το δικαίωμα στη διδασκαλία που είναι ο προορισμός της στη ζωή όπως είπε. Εργάζεται στην εκπαίδευση εδώ και 10 χρόνια και έχει καθαρό και άριστο μητρώο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ