Πα-τέρας εξωθούσε στην πορνεία την κόρη του για πέντε ευρώ

Εξωθούσε στην πορνεία την κόρη του από την ηλικία των 10 ετών για να εισπράττει μόλις πέντε ευρώ από γνωστούς οικογενειάρχες και επιχειρηματίες της Καλύμνου και της Κω.

Η συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης του κοριτσιού από τον αδίστακτο πατέρα του που το εξωθούσε στην πορνεία θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο 43χρονος άνδρας εξέδιδε επί τέσσερα χρόνια τη 16χρονη σήμερα κόρη του με αντίτιμο που ξεκινούσε από τα πέντε ευρώ και έφτανε τα 20.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη -τότε- πήγε με δύο θείες της στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Το κορίτσι είπε ότι ένας ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος της δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και πριν φύγει της άφηνε 5 – 10 ευρώ, τα οποία εκείνη έδινε στον πατέρα της. Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα και του σήμερα 69χρονου συνταξιούχου που συνευρισκόταν ερωτικά με την ανήλικη.

Τον Αύγουστο του 2017, ο πατέρας και ο συνταξιούχος κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών. Στις απολογίες τους τόσο ο 43χρονος όσο και ο 69χρονος, ισχυρίστηκαν ότι οι καταγγελίες του παιδιού είναι ψευδείς.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ