Πήρε τα κλοπιμαία και έφυγε ανενόχλητος με…ταξί

Κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών είχαμε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamianow.gr, ένα εύσωμος Ρομά μπήκε σε σπίτι και αφού έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα έγινε καπνός! Μόλις οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή κάλεσαν την αστυνομία.

Η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο προκειμένου να αναζητήσει πληροφορίες από τους ένοικους ενώ άλλο “δίδυμο” διεξήγαγε έρευνες στα γύρω τετράγωνα. Ο ληστής όμως είχε καταφέρει να ξεφύγει.Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης μπήκε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως ζητώντας από τους εργαζόμενους να του καλέσουν ένα ταξί. Εκείνοι αφού τον εξυπηρέτησαν -και ενώ συνέχισαν την δουλειά τους- είχαν παρατηρήσει ότι ο εύσωμος Ρομά ήταν αιμόφυρτος και ξυπόλητος και πως τα ρούχα του ήταν σκισμένα. Μάλιστα φέρεται να τους είπε ότι θέλει να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εργαζόμενοι παρατηρώντας όσο μπορούσαν μέσα στο φόρτο εργασίας τις κινήσεις του, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αφού αποχώρησε, λίγα λεπτά μετά από το σημείο πέρασε η ομάδα ΔΙΑΣ με τους ανθρώπους που εργάζονται στο πλυντήριο να σταματούν την μηχανή επισημαίνοντας στους αστυνομικούς το περιστατικό και πως ο Ρομά θα είχε κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Λαμίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής και ακολούθησαν τα χνάρια του δράστη προκειμένου να τον συλλάβουν. Η αστυνομία αφού τον αναζήτησε κατά μήκος της διαδρομής αλλά και στο Νοσοκομείο δεν εντόπισε κάτι ενώ άλλη ομάδα βρέθηκε και στον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης όπου τον έκανε φύλλο και φτερό χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται .

Πηγή: Lamianow.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ