Η πλήρης αντίθεση: Οικονομικές διακοπές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Με οικονομική πτήση με κόστος εισιτηρίου μόλις 73 λιρών ανά άτομο ταξίδεψαν για τη Σκωτία και τη βασιλική κατοικία του Μπαλμόραλ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συνοδευόμενοι από τα τρία τους παιδιά.

Η κάμερα κατέγραψε την πριγκιπική οικογένεια να επιβιβάζεται στην πτήση από το αεροδρόμιο του Νόργουιτς με προορισμό το Αμπερντίν με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ουίλιαμ με τη σύζυγο και τα παιδιά του να επισκέπτονται τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ στην εξοχική της κατοικία.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα τέσσερα ταξίδια που έκαναν ο αδερφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον γιο του Άρτσι με ιδιωτικό τζετ που προκάλεσαν σάλο στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Χάρι και η Μέγκαν έγιναν στόχος σφοδρής κριτικής και κατηγορήθηκαν για υποκρισία καθώς μέρες μετά την ανακοίνωση της καμπάνιας τους για τη διάσωση του περιβάλλοντος επέλεξαν για τα αεροπορικά ταξίδια τους πολυτελή ιδιωτικά αεροσκάφη, επιβαρύνοντας έτσι το περιβάλλον με τους πολλαπλάσιους ρύπους των συγκεκριμένων τζετ.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ