Ο Μπράντλεϊ Κούπερ απέδειξε ότι είναι μεγάλος μαμάκιας – Πήγε στα Όσκαρ με την Ιρίνα Σάικ και τη μητέρα του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν της φθάνουν οι φήμες που έχουν φουντώσει για μυστικό ειδύλλιο του συντρόφου της Μπράντλεϊ Κούπερ με τη συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga, η Ιρίνα Σάικ έχει να αντιμετωπίσει και τον προαιώνιο αντίπαλο μίας νύφης. Την πεθερά της. Μόνιμο καρφί στη σχέση της με τον Χολιγουντιανό σταρ ήταν η μαμά του Γκλόρια, η οποία εδώ και χρόνια δεν είχε αφήσει υποψήφια νύφη στο πλευρό του γιου της. Η μόνη που άντεξε περισσότερο ήταν η Ρενέ Ζελβέγκερ, αλλά και αυτή μας τελείωσε προτού η σχέση φθάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Γκλόρια είχε καταφέρει να μπει ανάμεσα στην Ιρίνα και τον Μπράντλεϊ στην αρχή της σχέσης τους και να φέρει τον χωρισμό. Ώσπου, εκείνος απομακρύνθηκε από τη μητέρα του και αποφάσισε να ζήσει τον έρωτά του με το σέξι μοντέλο από τη Ρωσία. Όταν πια η Ιρίνα έμεινε έγκυος, η πεθερά φάνηκε να χάνει την επιρροή της στον γιο της. Μία επιρροή όμως που φάνηκε να επανακτά καθώς ο Μπράντλεϊ έφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος τόσο από τη σύντροφό του όσο και από τη μαμά του.

Μάλιστα, σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ενώ το τρίο ποζάρει, η μαμά κρατάει σφιχτά το χέρι του γιου της και όχι μόνο δεν το αφήνει με τίποτα αλλά τον τραβάει προς το μέρος της για να προχωρήσουν ενώ εκείνος μένει κοντά στην Ιρίνα που ακόμη ποζάρει στην αγκαλιά του. Ίσως η Γκλόρια ξεθάρρεψε από τα πολύμηνα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει σύννεφα στη σχέση του, σύννεφα που ξεκίνησαν μετά τα γυρίσματα της ταινίας του “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και τη στενή σχέση του Μπράντλεϊ με τη Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο

Oι φωτό από την Daily Mail και το Just Jared

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ