Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga ήρθαν επικίνδυνα… κοντά στην τελετή των Όσκαρ – Οργιάζουν οι φήμες για ειδύλλιο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Φρόντισαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Λέιντι Γκάγκα καθώς με την κοινή εμφάνισή τους στη σκηνή των Όσκαρ έδειξαν σε όλο τον κόσμο τη φανερή χημεία τους αλλά και την έλξη τους.

Οι φήμες για μυστική σχέση ανάμεσα στους δύο σταρ υπήρχαν αλλά φούντωσαν όταν η popstar ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, ενώ είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες ο Μπράντλεϊ έχει απομακρυνθεί από τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του Ιρίνα Σάικ.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή των Όσκαρ Λέιντι Γκάγκα και Μπράντλεϊ Κούπερ απλώς δεν μπορούσαν να πάρουν ο ένας το βλέμμα του από τον άλλον. Οι χρήστες των social media οργίασαν μετά τα πλάνα που ήθελαν την τραγουδίστρια να γέρνει στην αγκαλιά του και εκείνον να κάθεται τόσο κοντά της κρατώντας τη σφιχτά. “Τώρα περιμένει το παιδί του” ή “πιάστε ένα δωμάτιο” σχολίαζαν τηλεθεατές στο twitter σχετικά με το πάθος που είδαν καυτό και ολοζώντανο μπροστά τους.

Ωστόσο, η Ιρίνα Σάικ δεν φάνηκε να δίνει και τόσο μεγάλη σημασία καθώς σηκώθηκε με το υπόλοιπο κοινό και χάρισε το θερμό της χειροκρότημα στην κατά τα άλλα κατάθεση ψυχής των δύο καλλιτεχνών.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ