Πώς σχολιάζει ο Λευκός Οίκος την ομολογία του Μάικλ Φλιν

Η ομολογία ενοχής από τον Μάικλ Φλιν, τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στην κατηγορία ότι είπε ψέματα στο FBI εμπλέκει μονάχα τον ίδιο, ανέφερε σήμερα ο Λευκός Οίκος σε μια ανακοίνωση.

«Τίποτα στην ομολογία ενοχής ή στο κατηγορητήριο δεν εμπλέκει κάποιο άλλο πρόσωπο παρά τον Φλιν» επισήμανε ο Τάι Κομπ, ένας δικηγόρος του Λευκού Οίκου.

«Οι ψευδείς καταθέσεις που αναφέρονται αντικατοπτρίζουν τις ψευδείς δηλώσεις προς τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτησή του φέτος τον Φεβρουάριο» τόνισε ο Κομπ προσθέτοντας ότι η ομολογία ενοχής «ανοίγει τον δρόμο για την εξαγωγή άμεσων και λογικών συμπερασμάτων» από το Γραφείο του Ειδικού Συμβούλου που ερευνά τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.Η ομολογία του Μάικλ Φλιν οδήγησε σε πτώση τη Wall Street

Το χρηματιστήριο της Γουολ Στριτ κατέγραψε, σήμερα, πτώση μετά την ομολογία ενοχής από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Φλιν, ότι δηλαδή είπε ψέματα στο FBI.

Στις 18.46 ώρα Ελλάδας ο δείκτης Dow Jones κατέγραφε πτώση 1,35%, ο Nasdaq 1,92% και ο S&P 500 1,51%.

Οι δείκτες άρχισαν να καταγράφουν πτώση μετά τις πρώτες διαρροές πληροφοριών σχετικά με την ομολογία του Μάικλ Φλιν. Η πτώση διευρύνθηκε αφότου το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανήρτησε ένα tweet όπου αναφερόταν η εμπλοκή του Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ