Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η πυρκαγιά σε ξερά χόρτα κοντά στα Μάλγαρα – Άνοιξε η Εθνική Οδός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα και καλαμιές στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, κοντά στα Μάλγαρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  • Η ΠΑΘΕ παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αστυνομικούς να εκτρέπουν την κίνηση των οχημάτων.
  • Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε ύφεση είναι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα και καλαμιές στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων.

Η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω του καπνού, ωστόσο μετά την κατάσβεση της φωτιάς η Εθνική παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.