«Έπεσε» το Instagram – Το τρολάρισμα στο Twitter καθώς χιλιάδες χρήστες διαμαρτύρονται για προβλήματα

Το Instagram  φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας, με χιλιάδες χρήστες σε όλον τον κόσμο να κάνουν παράπονα για προβλήματα. Έως τώρα στην Ελλάδα λειτουργεί κανονικά η πλατφόρμα.

Ορισμένοι χρήστες δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή μέσω της εφαρμογής. Στο Downdetector.com, υπήρχαν χιλιάδες αναφορές που δημιουργήθηκαν από χρήστες για μια διακοπή λειτουργίας στις 2:30 μ.μ. (AEST).

Η εφαρμογή έδειξε στους χρήστες μηνύματα σφάλματος όπως «συγγνώμη, δεν ήταν δυνατή η ανανέωση της ροής» και «κάτι πήγε στραβά».

Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης κατέρρευσε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες με 100.000 χρήστες να επηρεάζονται στις ΗΠΑ και 56.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί μπήκαν στο Twitter για να διαμαρτυρηθούν για άλλη μια διακοπή λειτουργίας στο instagram

«Το Instagram πέφτει κάθε 5 εργάσιμες ημέρες wtf», έγραψε ένα άτομο. «Το Instagram πάλι κάτω… Εδώ έρχονται όλοι στο twitter», είπε ένας δεύτερος.

«Το Instagram πέφτει κάθε 3 μέρες είμαι τόσο κουρασμένος», πρόσθεσε ένας τρίτος. «Αποσύρομαι ξανά στο Twitter για να δω αν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας ή απλώς το wifi δεν λειτουργεί», έγραψε ένας τέταρτος.

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στον κόσμο, με περισσότερους από 2,35 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Η εφαρμογή ανήκει στη Meta, τη μητρική εταιρεία του Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ