Παναθηναϊκός: «Πράσινος» για 4 χρόνια ο Ετιέν Καμαρά

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά, με τον 23χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, έως το 2030. Ο Καμαρά, ο οποίος έχει ρίζες από τη Γουινέα, αγωνίστηκε προηγουμένως στη Σαρλερουά και υπήρξε μέλος της Κ20 της Γαλλίας

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά, με τον 23χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2030.
  • Ο Γάλλος αμυντικός μέσος προέρχεται από τη Σαρλερουά και βρέθηκε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.
  • Ο Καμαρά, υψηλόσωμος χαφ (1,90μ.), έχει καταγράψει 85 συμμετοχές με τη Σαρλερουά, ενώ υπήρξε μέλος της Κ20 της Γαλλίας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά, με τον 23χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2030.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος διέκοψε τις διακοπές του, προκειμένου να βρεθεί χτες Παρασκευή στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Σαρλερουά.

Ο υψηλόσωμος (1,90μ.) χαφ πέρυσι συμμετείχε σε 44 αγώνες με τη βελγική ομάδα, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ σε κάτι παραπάνω από 3.500 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά από την Σαρλερουά. Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο Ετιέν Καμαρά γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 2003 στο Νουαζί-λε-Γκραν στα προάστια του Παρισιού κι έχει ρίζες από τη Γουινέα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε ηλικία έξι ετών στις ακαδημίες της γαλλικής Τορσί.

Το καλοκαίρι του 2019 μεταπήδησε στην Ανζέ, όπου αγωνίστηκε για περίπου επτά μήνες σε επίπεδο ακαδημιών, πριν ανοίξει τα φτερά του για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η Χάντερσφιλντ αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Καμαρά να πραγματοποιεί το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ουντινέζε, ενώ τελευταίος σταθμός της πορείας του μέχρι σήμερα ήταν η Σαρλερουά. Με τη φανέλα της αγωνίστηκε για δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 85 συμμετοχές, δύο γκολ και πέντε ασίστ.

Υπήρξε μέλος στην Κ20 της Γαλλίας, εκπροσωπώντας τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων του 2023 που διεξήχθη στην Αργεντινή.

Καλωσορίζουμε τον Ετιέν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.