Θεσσαλονίκη: Διακινητής έκρυβε ανήλικο σε πορτ μπαγκαζ – Επεισοδιακή σύλληψη στην Εγνατία Οδό

Ένας 32χρονος διακινητής παράνομων μεταναστών συνελήφθη στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό, στη Θεσσαλονίκη. Ο διακινητής έκρυβε έναν συνοδευόμενο ανήλικο στον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου, μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκρυβε ανήλικο σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.
  • Ο 32χρονος δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση.
  • Έπειτα από έλεγχο, βρέθηκαν στο όχημα δύο αλλοδαποί, εκ των οποίων ένα ανήλικο στο χώρο των αποσκευών, που στερούνταν εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα από την ελληνοτουρκική μεθόριο καταβάλλοντας 2.000 ευρώ έκαστος.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας 32χρονος διακινητής παράνομων μεταναστών, ο οποίος έκρυβε έναν ανήλικο σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψής στα διόδια της Ανάληψης, στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν τα κατάφερε.

Σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπου διακινητή, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, που διενεργεί την προανάκριση.

Πώς έγινε η σύλληψη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (21-08-2026) στην Εγνατία Οδό, πλησίον διοδίων Ανάληψης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανωτέρω δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος δύο (2) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένα (1) συνοδευόμενο ανήλικο στο χώρο των αποσκευών, που στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ έκαστος, σε κύκλωμα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.