Όπως δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα, οι άνθρωποι έχουμε γενετική προδιάθεση προς τα «γλυκά» συστατικά και τα τρόφιμα που τα περιέχουν, καθώς θεωρούνται «ασφαλή προς κατανάλωση». Και αυτό επειδή συχνά, στη φύση, το όποιο π.χ. δηλητήριο ή αλλοιωμένο τρόφιμο είναι συχνότερα πικρό παρά… γλυκό. Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
25 λεπτά πριν
GNTM: Η Ξένια Τσίρκοβα αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια και πήρε τις 50.000 ευρώ – Ποιος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής;
40 λεπτά πριν
Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο
ENIKOS NETWORK
Το ΕΚΑΒ τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για τα 40 χρόνια προσφοράς του