Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξή της γιατί δεν είχα δουλειά» υποστηρίζει η 68χρονη – Τι είπε για τον θάνατο της μητέρας της – ΒΙΝΤΕΟ

Το πτώμα μιας 90χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο του σπιτιού της στον Μαραθώνα, μετά από καταγγελία της εγγονής της που δήλωσε ότι δεν την είχε δει για πάνω από 10 χρόνια. Η 68χρονη κόρη της θανούσας ομολόγησε ότι απέκρυπτε τον θάνατο της μητέρας της για χρόνια, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, επικαλούμενη οικονομικές δυσκολίες. Στο άρθρο παρουσιάζονται οι αντιφατικές δηλώσεις της κόρης, καθώς και οι μαρτυρίες του γιου της και του πρώην συζύγου της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Το πτώμα της 90χρονης βρέθηκε στο υπόγειο σπιτιού στον Μαραθώνα, μετά από καταγγελία της εγγονής της που ανέφερε ότι δεν την είχε δει για πάνω από 10 χρόνια.
  • Η κόρη του θύματος, όπως λέει, κράτησε για χρόνια κρυφό το πτώμα της μητέρας της, για τη σύνταξη.
  • Η 68χρονη γυναίκα, μιλώντας αποκλειστικά στο Mega Live News, δήλωσε πως «δεν ήταν καλά στα μυαλά της» η μητέρα της και πως ήθελε τη σύνταξη των «1000» ευρώ «γιατί δεν είχα άλλη δουλειά».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θρίλερ με την ηλικιωμένη στον Μαραθώνα, με τις Αρχές να προχωρούν το μεσημέρι της Παρασκευής στη σύλληψη της 68χρονη κόρης και του εγγονού της γυναίκας προχώρησαν οι Αρχές.

Μαραθώνας: Συνελήφθησαν η κόρη και ο εγγονός της ηλικιωμένης – Βρέθηκαν οστά τυλιγμένα σε σεντόνι σε αποθήκη του σπιτιού

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, οστά εντοπίστηκαν τυλιγμένα σε σεντόνι, σε αποθήκη του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια. Εικάζεται ότι τα οστά ανήκουν στην ηλικιωμένη, η οποία φέρεται να είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια και υπήρχε η καταγγελία ότι είχε θαφτεί στην αυλή του σπιτιού.

Η κόρη της, εξάλλου, φέρεται να είχε ομολογήσει ότι η μητέρα της είχε πεθάνει και την είχαν θάψει στην αυλή της κατοικίας, ώστε να εισπράττει τη σύνταξή της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό και έως και τον Αύγουστο γίνονταν αναλήψεις από τον λογαριασμό της ηλικιωμένης.

«Δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Και κάπου έπεσε.» υποστηρίζει η 68χρονη

Η 68χρονη μίλησε στο Mega και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της δεν ήταν σε καλή κατάσταση και ότι κάποια στιγμή έπεσε. «Δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Και κάπου έπεσε. Εγώ της έδινα να φάει, αλλά δεν μπορούσα συνέχεια. Ήταν γηρατειά και έπεφτε κάτω. Έτρωγε, έτρωγε και έπεφτε κάτω και κοιμόταν» είπε.

«Έχουν πει πολλά για μένα. Δεν έχω κάνει τίποτα» ανέφερε ακόμη η 68χρονη και τόνισε πως είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει: «Δεν μπορούσα να τα φέρω βόλτα».

Σχετικά με τη μέρα που πέθανε η μητέρα της  και την έθαψε στον κήπο, είπε πως δεν τη θυμάται ακριβώς. «Όχι. δεν θυμάμαι ακριβώς. Ο γιος μου ήξερε. Μπροστά την είχα βάλει. Δεν με βοήθησε εκείνος. Φώναξα εργάτη για να τη μεταφέρω. Ήταν αργά αλλά όχι νύχτα» ανέφερε.

«Δεν υπήρχε άλλος σατανάς χειρότερος από αυτήν» λέει ο πρώην σύζυγός της

«Μια ζωή προβλήματα είχε. Τρελοκομείο. Μια ζωή βλακείες έκανε. Τέτοια έκανε. Μας έλεγε παραμύθια. Ότι την είχε στο γηροκομείο. Είχε πάρει είκοσι χιλιάδες από τον πρώην σύζυγό της. Αυτά τα λεφτά έμαθα ότι είχε. Πού να βρεις άκρη; Άλλα έλεγε, άλλα έκανε. Χαμός γίνεται εκεί πέρα. Του είπε του παιδιού ότι “την τακτοποίησα”. Πού την τακτοποίησε; Δεν υπήρχε άλλος σατανάς χειρότερος από αυτήν» ανέφερε στο Livenews, ένας από τους πρώην συζύγους της γυναίκας.

«Ήθελα τη σύνταξή της γιατί δεν είχα δουλειά»

Σε άλλο σημείο η 68χρονη παραδέχθηκε ότι επέλεξε να μη δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της, επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήθελε να εισπράττει τα χρήματα της σύνταξής της.

  • Δημοσιογράφος: Πότε ήρθαν οι πρώτες οικονομικές δυσκολίες;
  • 68χρονη: Αρκετά νωρίς.
  • Δημοσιογράφος: Έχετε χρέη;
  • 68χρονη: Τώρα όχι. Είχα παλιά.
  • Δημοσιογράφος: Και πως τα ξεχρεώσατε;
  • 68χρονη: Με δόσεις.
  • Δημοσιογράφος: Τη σύνταξη της μαμάς σας γιατί την θέλατε τόσο;
  • 68χρονη: Γιατί δεν είχα άλλη δουλειά. Σας λέω την αλήθεια.
  • Δημοσιογράφος: Όταν η μαμά σας πέθανε πόσα έπαιρνε σε σύνταξη;
  • 68χρονη: 1000.
  • Δημοσιογράφος: Μήπως ήταν παραπάνω;
  • 68χρονη: 1000 πρέπει να ήταν.
  • Δημοσιογράφος: Και αποφασίσατε να μην την δηλώσετε για να παίρνετε αυτά τα λεφτά. Ο γιος σας το ήξερε;
  • 68χρονη: Ναι.
  • Δημοσιογράφος: Η κόρη;
  • 68χρονη: Όχι

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.