Ηράκλειο: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της νεκροτομής για τον θάνατο του 4 μηνών βρέφους

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σε παθολογικά αίτια φέρεται πως οφείλεται ο θάνατος του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους, που έχασε την ζωή του, το πρωί του Σαββάτου, στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής.
  • Η μητέρα του αγοριού εντόπισε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην κούνια του και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.
  • Η έρευνα για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται και το τελικό πόρισμα αναμένεται μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε παθολογικά αίτια φέρεται πως οφείλεται ο θάνατος του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους, που έχασε την ζωή του, το πρωί του Σαββάτου (14/03), στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 10:00 π.μ. σε χωριό της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μητέρα του αγοριού εντόπισε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην κούνια του και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Σύμφωνα με το «Κρήτη TV» τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής δείχνουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται και το τελικό πόρισμα αναμένεται μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.