Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 17χρονος διανομέας, ύστερα από τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (26/4) στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.
Ο 17χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.
Το τροχαίο συνέβη όταν το δίκυκλο μικρού κυβισμού που οδηγούσε ο 17χρονος και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα «καρφώθηκε» σε αγροτικό όχημα «κλούβα», που έβγαινε στον κεντρικό από κάθετο δρόμο. Το αγροτικό όχημα οδηγούσε ένας 93χρονος, ο οποίος φέρεται να παραβίασε το «STOP».
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον διανομέα με βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.
Πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος οδηγός είχε δίπλωμα αυτοκινήτου σε ισχύ. Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, έχει αναλάβει η Τροχαία Ηρακλείου.
