Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν τα μεγάλα πύρινα μέτωπα στα Κύθηρα. Ωστόσο σε επιφυλακή παραμένουν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις και για να σβήσουν τις τελευταίες μικροεστίες που έχουν απομείνει ενεργές. 
Το σημείο «κλειδί» που έδωσε τέλος στην αγωνία των κατοίκων του νησιού ήταν τα ξημερώματα όπου ο αέρας είχε κοπάσει εντελώς και έτσι τα καναντέρ μπόρεσαν να επιχειρήσουν, θέτοντας υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς.
Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε όλο το νησί.
Η μάχη πυροσβεστών και κατοίκων με τις φλόγες στα Κύθηρα – ΦΩΤΟ
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
11 λεπτά πριν
Τραγωδία στη Χίο: Εισαγγελική εντολή για την σύλληψη του Μαροκινού – Ήταν ο διακινητής, σύμφωνα με καταθέσεις μεταναστών
2 ώρες πριν
Τέμπη: Καταγγελίες για την πυρασφάλεια των βαγονιών από συγγενείς θυμάτων – «Τα καθίσματα ήταν σκέτο πανί»
13 λεπτά πριν
Τα 4 ζώδια που προσελκύουν μεγάλη αφθονία και τύχη σ’ όλη τη διάρκεια του μήνα – «Το σύμπαν σας ευνοεί»
5 ώρες πριν
Οι γυναίκες που ανταγωνίζονται άλλες γυναίκες, έχουν συνήθως αυτές τις 8 κρυφές πεποιθήσεις
ENIKOS NETWORK
ΕΚΑΒ: Ολοκληρώθηκε η αεροδιακομιδή και του τρίτου τραυματία φιλάθλου του ΠΑΟΚ από τη Ρουμανία