Αχαΐα: Νεκρός ο 63χρονος μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Ένας 63χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου 15/08 στα Μοιρέϊκα Πατρών, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του. Ο συνταξιούχος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, με τη φωτιά να έχει ξεκινήσει από την κουζίνα και να επεκτείνεται γρήγορα.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας 63χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου 15/08, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στα Μοιρέϊκα Πατρών. Πρόκειται για συνταξιούχο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.
  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την κουζίνα και επεκτάθηκε γρήγορα. Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και δυστυχώς πέθανε.
  • Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, όμως ήταν ήδη αργά. Τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας άνδρας, 63 ετών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (15/08) μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, συνταξιούχο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr.

Copernicus: Στα 2.480 στρέμματα η περίμετρος της καμένης έκτασης από τη φωτιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού και γρήγορα επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους.

ΦΩΤΙΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΤΡΑ

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 63χρονος έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες, όμως ήταν ήδη αργά…

Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει, έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και δυστυχώς πέθανε.

Ρέθυμνο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά – Παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή

Ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις έρευνες διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών.

ΦΩΤΙΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΤΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.