Αμπελόκηποι: Άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα τραυμάτισε με τσεκούρι αστυνομικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Συναγερμός σήμανε στους Αμπελόκηπους όταν ένας 35χρονος με ψυχολογικά προβλήματα επιτέθηκε σε αστυνομικούς, τραυματίζοντας έναν εξ αυτών με τσεκούρι.
  • Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του προκειμένου να εκτελέσουν εντολή ακούσιας νοσηλείας, καθώς ο άνδρας φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σχετικά με τον πόλεμο.
  • Κατά την είσοδό τους, ο 35χρονος τους επιτέθηκε με τσεκούρι, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό στο κεφάλι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να μην διατρέχει κίνδυνο.
  •  

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9.30 πρωί της Πέμπτης (26/3) στους Αμπελόκηπους όταν ένας 35χρονος με ψυχολογικά προβλήματα επιτέθηκε σε αστυνομικούς, τραυματίζοντας έναν εξ αυτών με τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σχετικά με τον πόλεμο, και αφού ταυτοποιήθηκε μέσω της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του προκειμένου να εκτελέσουν εντολή ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρείο.

Φτάνοντας στο σπίτι, η μητέρα του 35χρονου είπε στους αστυνομικούς πως έπρεπε να φύγει επειγόντως για τη δουλειά της. Όμως δεν τους αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν κλεισμένος στο δωμάτιό του. Έτσι όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, εκείνος τους επιτέθηκε με τσεκούρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, καθώς το χτύπημα φέρεται να είναι επιφανειακό.

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.