Το υπουργείο Δικαιοσύνης διαψεύδει την κακοποίηση του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Τι αναφέρει ο πατέρας της – ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης το επεισόδιο στις φυλακές Γρεβενών με πρωταγωνιστή τον 21χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όχι γιατί τραυματίστηκε, αλλά επειδή ανέβασε πίεση.

Ο δικηγόρος του 21χρονου Ροδίτη ανέφερε ότι την ίδια διαβεβαίωση έχει και η οικογένειά του, δηλαδή ότι δεν υπήρξε περιστατικό συμπλοκής.

“Θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάθε τι για να πέσουν στα μαλακά. Θα το παίξουν και τρελοί, θα το παίξουν και δεν ξέρω εγώ τι, οτιδήποτε χρειαστεί για να γλιτώσουν. Όταν κάποιος έχει το μυαλό κότας, ή το μυαλό ενός βιαστή και μόνο, από εκεί και μετά για να γίνουν κάποια πράγματα και να σβηστούν κάποια πράγματα, έγιναν με την καθοδήγηση κάποιων. Συγγενών, φίλων δικηγόρων” είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ότι αφορά την εξύβριση του σωφρονιστικού υπαλλήλου υπήρξε τέτοιο περιστατικό πριν από αρκετές ημέρες και τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ