Η απάντηση της προέδρου της ΕΣΗΕΑ για την επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους

Έντονη ήταν η αντίδραση της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, χαρακτηρίζουν κυρίως τους ανθρώπους που έχουν ένδεια επιχειρημάτων. Μόνο με το διάλογο καταφέρνεις να ξεπερνάς τα προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί σε μία διαρκή επίθεση προς τους δημοσιογράφους. Ο κ. Πολάκης μία φορά την εβδομάδα έχει εμπλοκή με τους δημοσιογράφους. Σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχουμε ένα γεγονός ή ένα επεισόδιο», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Η κ. Αντωνιάδου τόνισε ότι «η ενημέρωση είναι πυλώνας της Δημοκρατίας και κάποιοι πρέπει να το αντιληφθούν. Κάποτε πρέπει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και πρέπει να τοποθετηθούν όλοι. Είναι ένα φαινόμενο το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ξεπερνούν τον δημοσιογραφικό κόσμο».

Μάλιστα, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ υπογράμμισε ότι «οι συνάδελφοί μας κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους υπό αντίξοες συνθήκες και ο κ. Πολάκης το γνωρίζει αυτό. Δεν αποτελούν εξαίρεση του ελληνικού λαού, βίωσαν την κρίση ίσως και χειρότερα από τον μέσο Έλληνα. Ποιος θα το περίμενε ότι η ΕΣΗΕΑ θα τάιζε τα μέλη της ; Το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι βγάζουν μπροστά την κομματική τους ταυτότητα δεν σημαίνει συνολική απαξίωση του κλάδου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ