ΠΑΣΟΚ: Παρουσιάζει την τροπολογία για το ιδιωτικό χρέος – Αύριο η συνέντευξη Τύπου

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Την τροπολογία του για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, την αναβάθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, την προστασία των δικαιωμάτων των οφειλετών απέναντι στους servicers και τα funds και την προαγωγή της διαφάνειας στις τραπεζικές συναλλαγές, παρουσιάζει αύριο το ΠΑΣΟΚ.
  • Η τροπολογία θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου, αύριο στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
  • Η τροπολογία θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Την τροπολογία του για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, την αναβάθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, την προστασία των δικαιωμάτων των οφειλετών απέναντι στους servicers και τα funds και την προαγωγή της διαφάνειας στις τραπεζικές συναλλαγές, παρουσιάζει αύριο, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Την τροπολογία θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου, στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής και υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, Τραπεζών, Ιδιωτικού Χρέους, Μιλένα Αποστολάκη, ο Γραμματέας Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και Προστασίας Καταναλωτών, Δημήτρης Σπυράκος και ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Η τροπολογία θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google