Αναστάσιος Νικολαΐδης: «Δεν αγόρασα σπίτι από πλειστηριασμό – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών»

Ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιος Νικολαΐδης, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί απόκτησης ακινήτου μέσω πλειστηριασμού ή fund, διευκρινίζοντας ότι αγόρασε την οικογενειακή του κατοικία το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά της μέσω συμβολαίου και στεγαστικού δανείου. Παράλληλα, προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων διαδίδουν συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση στοχεύει στην απαξίωση των θέσεων του κόμματος για την προστασία της κατοικίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιος Νικολαΐδης, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι διαδίδουν ψευδώς ότι έχει αγοράσει σπίτι από πλειστηριασμό ή fund.
  • Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το ακίνητο αποκτήθηκε το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά του με συμβόλαιο αγοραπωλησίας ενώπιον συμβολαιογράφου και χρηματοδότηση μέσω στεγαστικού δανείου.
  • Ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά οποιουδήποτε δεν ανακαλέσει ή συνεχίσει να διαδίδει τους συγκεκριμένους ψευδείς και προσβλητικούς ισχυρισμούς.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιος Νικολαΐδης προκειμένου να τιμωρηθούν οι συκοφάντες, που διέδιδαν ψευδώς ότι έχει αγοράσει σπίτι από πλειστηριασμό.

Ο  Αναστάσιος Νικολαΐδης με δήλωσή του ενημέρωσε ότι το ακίνητο που αποτελεί την κατοικία της οικογένειάς μου το αγόρασα το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά του, με συμβόλαιο αγοραπωλησίας ενώπιον συμβολαιογράφου. Για την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του τιμήματος προβλέφθηκε χρηματοδότηση μέσω στεγαστικού δανείου.

Ταυτόχρονα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι του ψευδείς ισχυρισμούς τους αναπαράγουν συγκεκριμένα ειδησεογραφικά μέσα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και στο κόμμα ΕΛΑΣ, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και γνωστά τρολ του διαδικτύου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αναστάσιου Νικολαΐδη

«Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται συστηματικά σε βάρος μου ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί ότι δήθεν έχω αγοράσει ακίνητο σε πλειστηριασμό. Τους ισχυρισμούς αυτούς αναπαράγουν συγκεκριμένα ειδησεογραφικά μέσα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και στο κόμμα ΕΛΑΣ, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και γνωστά τρολ του διαδικτύου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζω τα εξής:

Ουδέποτε συμμετείχα σε πλειστηριασμό ακινήτου και ουδέποτε απέκτησα ακίνητο μέσω πλειστηριασμού. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με funds και δεν έχω αγοράσει κανένα ακίνητο από fund.

Το ακίνητο που αποτελεί την κατοικία της οικογένειάς μου το αγόρασα το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά του, με συμβόλαιο αγοραπωλησίας ενώπιον συμβολαιογράφου. Για την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του τιμήματος προβλέφθηκε χρηματοδότηση μέσω στεγαστικού δανείου.

Πριν από την αγορά πραγματοποιήθηκε έλεγχος τίτλων στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο, χωρίς να προκύπτει εγγεγραμμένη υποθήκη, προσημείωση, άλλο βάρος ή διεκδίκηση επί του ακινήτου. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου πληροφορήθηκα ότι υπήρχαν εκκρεμείς δικαστικές διενέξεις της πωλήτριας, οι οποίες θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη.

Οι ισχυρισμοί, λοιπόν, ότι απέκτησα ακίνητο σε πλειστηριασμό ή από fund είναι απολύτως ψευδείς. Η αναπαραγωγή τους από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και πολιτικούς αντιπάλους προσβάλλει την προσωπικότητά μου και παραπλανά τους πολίτες.

Είναι σαφές ότι η συκοφαντία αυτή επιχειρεί να απαξιώσει τις παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία της κατοικίας και των δανειοληπτών.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με την τιμή και την υπόληψή μου.

Μετά και τη σημερινή κατηγορηματική διάψευση, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά οποιουδήποτε δεν ανακαλέσει ή συνεχίσει να διαδίδει τους συγκεκριμένους ψευδείς και προσβλητικούς ισχυρισμούς σε βάρος μου.

Οι συκοφάντες θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.