Να μ’ αγαπάς: Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται για τον θάνατο του Μάκη

Ο Μάκης πεθαίνει απροσδόκητα μπροστά στη σύζυγό του, τον πατέρα, τα αδέλφια και τους καλεσμένους του γάμου του, αφήνοντας τη Στυλιανή χήρα και έγκυο. Το επεισόδιο της σειράς «Να μ'αγαπάς» περιλαμβάνει επίσης την κατάρρευση του Θεόφιλου, τη σύλληψη του Μιχάλη με μάρτυρα τον Έκτορα, και τον οριστικό χωρισμό της Σοφίας με τον Μιχάλη.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Μάκης πεθαίνει μπροστά στη γυναίκα του, τον πατέρα, τα αδέλφια, τους καλεσμένους του γάμου. Η Στυλιανή αντιμετωπίζει τη νύχτα ως χήρα και έγκυος.
  • Ο Θεόφιλος καταρρέει, η Βέρα τον κρατάει και αυτή τη φορά η Εβίτα το βλέπει.
  • Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, με μάρτυρα τον Έκτορα, ενώ η Σοφία αποφασισμένη τελειώνει οριστικά μαζί του.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ο Μάκης πεθαίνει μπροστά στη γυναίκα του, τον πατέρα, τα αδέλφια, τους καλεσμένους του γάμου. Το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς» είναι συγκλονιστικό.

Να μ’ αγαπάς: Ο Μιχάλης οδηγείται στη φυλακή – Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων

Η Στυλιανή αντιμετωπίζει τη νύχτα ως χήρα και έγκυος, με μοναδικό της έρεισμα ότι το μωρό είναι καλά.

Ο Θεόφιλος καταρρέει, η Βέρα τον κρατάει και αυτή τη φορά η Εβίτα το βλέπει.

Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, με μάρτυρα τον Έκτορα που ήταν εκεί για ακριβώς αυτό.

Η Σοφία, αποφασισμένη τελειώνει με τον Μιχάλη οριστικά.

Δες το trailer:

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google