Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν με αφορά τίποτα το κίτρινο, είμαι πολύ καθαρός άνθρωπος»

Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, στις δηλώσεις της μίλησε και για την λήξη της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία δούλεψε για 16 χρόνια.

Κλέλια Ανδριολάτου: Ταξίδι στην Ρώμη για την ηθοποιό – Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε από την Αιώνια Πόλη

Μιλώντας για το τέλος της επαγγελματικής της σχέσης με την Έλενα Χριστοπούλου, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε: «Με την Έλενα βγάλαμε μία κοινή ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας μας. Είμαστε πολύ καλά, μιλάμε και προχωράμε. Ήταν μία απόφαση έτσι που υπάρχει πολλή στήριξη και αγάπη, και στη ζωή πρέπει να προχωράμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Με στήριξε πολύ στην απόφαση αυτή». 

«Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος»

Σχετικά με τα σχόλια που είχαν γίνει πριν βγάλουν την κοινή τους ανακοίνωση και ξεκαθαρίσουν το τι συμβαίνει, το μοντέλο και ηθοποιός ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος που προκαλώ κόντρα.

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και το μήνυμά της – «Τους φίλους μου ανέβασα»

Οπότε δεν θα ήθελα να υπάρχει γύρω μου μία τέτοια είδηση. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Δεν με αφορά τίποτα το κίτρινο γενικότερα και τίποτα που να υπάρχει κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ καθαρός άνθρωπος, είμαι αποφασισμένη, και κάνω ό,τι πρέπει να κάνω για τη ζωή μου, και να σέβομαι τους ανθρώπους που έχω γύρω μου». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK