Το Met Gala, το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο χώρο της μόδας, όπου οι σταρ του Χόλιγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής συναγωνίζονται για το ποια εμφάνιση θα συζητηθεί περισσότερο, έλαβε χώρα χθες στο Μουσείο Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης και είχε θέμα την Κίνα.
Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή σε όλους ως Κάρι Μπράτσο, αν και έχει καταταχθεί σε fashion icon μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Sex & the city, στο χθεσινό Γκαλά είπε να ντυθεί… βασίλισσα της φωτιάς.
Η Πάρκερ επέλεξε να φορέσει μία μάξι μαύρη τουαλέτα και διακόσμησε το κεφάλι της με ένα στέμμα που έμοιαζε να βγάζει φλόγες και με μία κόκκινη φούντα να κρέμεται στο πλάι.
Τουλάχιστον, ήταν ντυμένη στο θέμα της βραδιάς…
Πηγή: Daily MailΔιαβάστε επίσης:Το “γυμνό” φόρεμα της Μπιγιονσέ – ΦΩΤΟΗ Ριάνα ντύθηκε βασίλισσα – ΦΩΤΟΗ Καρντάσιαν ποζάρει με την Σερ – ΦΩΤΟ
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ντύθηκε… βασίλισσα της φωτιάς – ΦΩΤΟ
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 ώρες πριν
Νέος σεισμός 4,7 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία – Λέκκας στο enikos.gr: «Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μετασεισμό»
58 λεπτά πριν
Ανταπόκριση από Ισραήλ: Ρον Αράντ, ο Ισραηλινός πιλότος που ψάχνουν 40 χρόνια στον Λίβανο – Δείτε βίντεο
40 λεπτά πριν
Καιρός: «Διπρόσωπος» με τοπικές βροχές και ηλιοφάνεια – Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή
50 δευτερόλεπτα πριν
Ισραήλ: Ιρανικά F-14 καταστράφηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στο Ισφαχάν
ENIKOS NETWORK
Τι συμβαίνει στο σώμα μιας γυναίκας όταν το σπίτι της είναι ακατάστατο – Ερευνητές αποκαλύπτουν τη σοκαριστική σχέση