Η Αναστασία Γιούσεφ εξηγεί γιατί γέννησε με καισαρική – Δείτε φώτο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε πως, αν και επιθυμούσε να γεννήσει φυσιολογικά, χρειάστηκε να υποβληθεί εσπευσμένα σε καισαρική, καθώς κατά τη διάρκεια του τοκετού έπεσαν απότομα οι παλμοί του μωρού.
  • Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε και για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πόσο έχει αλλάξει από τη στιγμή που έγινε πατέρας. «Ο σύντροφός μου δεν έχει γίνει απλώς χαζομπαμπάς».
  • Αναφέρθηκε επίσης στην ανάρρωσή της μετά την καισαρική, δηλώνοντας ότι «πήγα πάρα πολύ καλά» και «σήμερα είμαι πολύ, πολύ καλύτερα».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο σπίτι της με τον νεογέννητο γιο της βρίσκεται πλέον η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για τον τοκετό και τις πρώτες ημέρες με το μωρό της.

Μέσα από νέα βίντεο στο Instagram, αποκάλυψε πως, αν και επιθυμούσε να γεννήσει φυσιολογικά, χρειάστηκε να υποβληθεί εσπευσμένα σε καισαρική, καθώς κατά τη διάρκεια του τοκετού έπεσαν απότομα οι παλμοί του μωρού.

«Ναι, γέννησα με καισαρική τελικά, ενώ ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά. Δυστυχώς εκείνη τη στιγμή, ενώ όλα έβαιναν καλά, άρχισαν να πέφτουν οι παλμοί του μωρού κατακόρυφα. Τρέξαμε για καισαρική. Εκείνη τη στιγμή για μένα ήταν πάρα πολύ μεγάλη στιγμή αγωνίας. Έκανα την προσευχή μου. Έλεγα μόνο “Θεέ μου, να είναι καλά το μωρό”. Έπαιρνα βαθιές αναπνοές», εξομολογήθηκε.

«Ο σύντροφός μου δεν έχει γίνει απλώς χαζομπαμπάς»

Η αγωνία της έλαβε τέλος όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον γιο της: «Πολύ γρήγορα όμως ο γιατρός το έβγαλε και μόλις το είδα και το άκουσα, όλα ξεχάστηκαν. Σημασία έχει ότι το έχω στην αγκαλιά μου τώρα και είναι υπέροχο».


Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε και για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πόσο έχει αλλάξει από τη στιγμή που έγινε πατέρας.

«Ο σύντροφός μου δεν έχει γίνει απλώς χαζομπαμπάς. Δεν το περίμενα εντωμεταξύ, γιατί είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και τον βλέπω να λιώνει για τον μικρό. Τόσο προστατευτικός, τόσο χαρούμενος και πραγματικά με κάνει τρισευτυχισμένη αυτό. Με βοηθάει πάρα πολύ με το μωρό, οπότε είναι όλα καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάρρωσή της μετά την καισαρική και στον φόβο που είχε για την επέμβαση. «Εγώ γενικά έχω ένα θέμα με τα χειρουργεία, γι’ αυτό και τη φοβόμουν. Ήταν πιο πολύ ψυχολογικό. Τελικά, αφού έγινε, είχα την αδερφή μου μεγάλο στήριγμα, που μου είπε “πίστεψε στον εαυτό σου, μπορείς”. Από τις πρώτες έξι ώρες περίπου μου είπε να σηκωθώ.

Σηκώθηκα, στάθηκα στα πόδια μου. Την επόμενη μέρα περπάτησα. Πήγαμε μια βόλτα και τη μεθεπόμενη. Οπότε μπορώ να πω ότι πήγα πάρα πολύ καλά. Περπατούσα και σήμερα είμαι πολύ, πολύ καλύτερα».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.