“Υπάρχουν εξωγήινοι και κάνουν πειράματα στη Γη” – Τι αποκάλυψε ισραηλινός αξιωματούχος

Όλα τα είχε το 2020, οι εξωγήινοι του έλειπαν. Πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφαλείας του Ισραήλ ισχυρίζεται πως εξωγήινοι υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας και συνεργάζονται με αστροναύτες από τη Γη, ενώ αποκάλυψε και την ύπαρξη “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας”.

Ο επίτιμος καθηγητής, απόστρατος στρατηγός και πρώην επικεφαλής ασφαλείας διαστήματος του Ισραήλ επί 30 έτη, Χάιμ Έσχεντ, αποκάλυψε στην Ισραηλινή εφημερίδα “Yediot Aharonot” πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας εδώ και πολύ καιρό και επικοινωνούν αποκλειστικά με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Έσχεντ, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εξωγήινων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία επιτρέπει στους εξωγήινους να πραγματοποιούν πειράματα στη Γη. Όμως και εμείς έτσι και οι εξωγήινοι προσπαθούν να καταλάβουν την ουσία του σύμπαντος.

Ο πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφαλείας του Ισραήλ είναι πεπεισμένος μάλιστα πως έχουν δημιουργηθεί υπόγειες βάσεις στον Άρη και ορισμένοι Αμερικανοί αστροναύτες βρίσκονται ήδη στον κόκκινο πλανήτη. Ο Χάιμ Έσχεντ, τόνισε οι εξωγήινοι είναι μέλος μίας “Γαλαξιακής Ομοσπονδίας”, όμως δεν επιθυμούν να αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα, καθώς θεωρούν πως δεν είμαστε έτοιμοι.

Επιπλέον, ο Έσχεντ ανέφερε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γνωρίζει για την ύπαρξή των εξωγήινων και ήταν κοντά στο να τους αποκαλύψει , προτού η Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον σταματήσει, λέγοντας του πως “η ανθρωπότητα πρέπει να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο που να καταλάβει τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια”.

Ο πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφαλείας του Ισραήλ, ο οποίος επέβλεψε την εκτόξευση πολυάριθμων δορυφόρων του Ισραήλ στο διάστημα, ανάφερε πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα επειδή έχει αλλάξει η αντίληψη των ανθρώπων και είναι πιο δεκτικοί. “Αν τα έλεγα αυτά πέντε χρόνια πριν, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όλοι μιλάνε διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω ήδη λάβει τα πτυχία μου και τα βραβεία μου, με σέβονται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού” τόνισε

Τόσο ο Λευκός Οίκος, όσο και ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν έκαναν κάποιο σχόλιο για τις “αποκαλύψεις” του Έσχεντ. Το ίδιο έκανε και η εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Σε δήλωσή της η NASA ανέφερε πως ένας από τους στόχους της είναι να εντοπίσει εξωγήινη ζωή, αλλά δεν έχει βρει ακόμα σημάδια αυτής.

Ο τωρινός επικεφαλής της Ισραηλινής Υπηρεσίας Διαστήμανος, Ισαάκ Μπεν-Ισαάκ, μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα “Times of Israel”, υποστήριξε πως πιθανότατα ο Έσχεντ το παρατράβηξε με τις δηλώσεις του για εξωγήινη ζωή. “Εξωγήινη ζωή ίσως, διαγαλαξιακή ομοσπονδία, δύσκολο” ανέφερε.

Βέβαια ο Ισαάκ Μπεν-Ισαάκ τόνισε τη συμβολή αλλά και τις γνώσεις του Έσχεντ γύρω από τα ζητήματα του διαστήματος. «Αν έπρεπε να επιλέξω έναν άνθρωπο που θα αποκαλούσα πατέρα της ισραηλινής διαστημικής υπηρεσίας, αυτός θα ήταν ο Χάιμ Έσχεντ» σημείωσε.

Οι “αποκαλύψεις” του Έσχεντ βέβαια συμπίπτουν με την κυκλοφορία του βιβλίου της Χαγκάρ Γιανά, “The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed” (Το σύμπαν πέρα ​​από τον ορίζοντα – συνομιλίες με τον καθηγητή Χάιμ Έσχεντ).

Ο Νικ Πόουπ, που είχε αναλάβει να ερευνήσει το θέμα των UFOs για το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως “είτε πρόκειται για φάρσα είτε για προσπάθεια να πουλήσει το βιβλίο του, ίσως κάτι να χάθηκε στη μετάφραση ή κάποιος που ξέρει πολλά άνοιξε το στόμα του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ