Φωτιά σε πολυκατοικία στου Ρέντη – Προληπτική εκκένωση του κτιρίου

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στου Ρέντη, επί της λεωφόρου Φλέμινγκ 20, οδηγώντας στην προληπτική εκκένωση του κτιρίου. Η πυρκαγιά, που φέρεται να προκλήθηκε από στρώμα, αντιμετωπίζεται από 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα βραχιονοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στου Ρέντη.
  • Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, επί της λεωφόρου Φλέμινγκ 20. Η Πυροσβεστική προχώρησε στην προληπτική εκκένωση του κτηρίου.
  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από στρώμα. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στου Ρέντη.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, επί της λεωφόρου Φλέμινγκ 20, με την Πυροσβεστική να προχωρά στην προληπτική εκκένωση του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από στρώμα.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, καθώς και το βραχιονοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.