«Κόλαφος» η ΤikToker Χαρά Τσιώλη για την Ιωάννα Τούνη: «Ήταν προκλητική και προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Χαρά Τσιώλη μίλησε για την πολυσυζητημένη κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει δημόσια θέση.
  • Η γνωστή TikToker δήλωσε: «Δεν έχω καμία επαφή με αυτή τη γυναίκα. Είμαι τελείως αντίθετη από το lifestyle το δικό της και από τα πρότυπα τα οποία προωθεί».
  • Η Χαρά Τσιώλη πρόσθεσε ότι «άνοιξε αυτό το beef και τοποθετήθηκε δημόσια γιατί ήταν πάρα πολύ προκλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι”, όπου συνάντησε τη Χαρά Τσιώλη. Η γνωστή TikToker και stand up comedian δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για την πολυσυζητημένη κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν πριν από λίγο καιρό να πάρει δημόσια θέση εναντίον της δημοφιλούς influencer.

«Δεν έχω καμία επαφή με αυτή τη γυναίκα. Είμαι τελείως αντίθετη από το lifestyle το δικό της και από τα πρότυπα τα οποία προωθεί και για μένα, όλο αυτό το concept των Influencer είναι λυπηρό, γιατί προωθούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση, τα μαλλιά, την ύλη, την ομορφιά», είπε αρχικά η Χαρά Τσιώλη.

«Εγώ άνοιξα αυτό το beef και τοποθετήθηκα δημόσια γιατί ήταν πάρα πολύ προκλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους» πρόσθεσε.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.