Μεθυσμένος 28χρονος έπεσε από ύψος 5 μέτρων έξω από νυχτερινό κέντρο στα Χανιά 

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 28χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε από ύψος 5 μέτρων έξω από νυχτερινό κέντρο.
  • Ο 28χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και κατά την αποχώρησή του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έχασε την ισορροπία του.
  • Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 28χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε από ύψος 5 μέτρων έξω από νυχτερινό κέντρο.

Ο 28χρονος διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο και είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Κατά την αποχώρησή του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων, σύμφωνα με το zarpanews.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.