Ενίσχυση δρομολογίων του Μετρό τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στη Γραμμή 7 του τραμ λόγω εορταστικών εκδηλώσεων 

Σύνοψη από το

  • Η ΣΤΑΣΥ προχωρά σε ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου, οπότε τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, δρομολογώντας έως 3 επιπλέον συρμούς σε κάθε γραμμή.
  • Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν αύριο, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στη γραμμή 7 του τραμ λόγω εορταστικών εκδηλώσεων στους Δήμους Γλυφάδας και Πειραιά.
  • Τα δρομολόγια στη γραμμή 7 του τραμ Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά θα διεξάγονται από τις 17:00 έως τις 18:00 από Παλαιό Δημαρχείο έως Σεφ και από τις 18:00 έως τη 01:00 την Κυριακή από Παλαιό Δημαρχείο έως Αγία Τριάδα.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Σε ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου, οπότε τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, προχωρά η ΣΤΑΣΥ.

Σε σχετική ενημέρωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων της δρομολογεί έως 3 επιπλέον συρμούς σε κάθε μία από τις τρεις γραμμές του μετρό, που θα συμβάλλουν στην αύξηση της συχνότητας διέλευσης των συρμών από τους σταθμούς.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στη γραμμή 7 του τραμ

Η εταιρεία ενημερώνει, επίσης, το επιβατικό κοινό πως αύριο, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ λόγω εορταστικών εκδηλώσεων στους Δήμους Γλυφάδας και Πειραιά.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια στη γραμμή 7 του τραμ Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά θα διεξάγονται:

– Από τις 17:00 έως τις 18:00 από τη στάση Παλαιό Δημαρχείο έως το Σεφ (Παλαιό Δημαρχείο – Σεφ – Παλαιό Δημαρχείο).

– Από τις 18:00 ως τη 01:00 την Κυριακή από τη στάση Παλαιό Δημαρχείο έως τη στάση Αγία Τριάδα (Παλαιό Δημαρχείο – Αγία Τριάδα – Παλαιό Δημαρχείο).

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK